Ambaji white marble india

           AMBHAJI MARBLE

 

Ambhaji Marble is one of the finest quality of marble.  This is one of the most demandable product in Indian and International Markets. Ambhaji Marble could be regarded as the perfect choice of the costumers and adds beuty to their home stunningly. This is practically verified by the buildings  and numerous temples, mosques, churches and monuments in India. Ambhaji Marble can be used for flooring, wall cladding, front elevations , borders & other designing purpose. Ambhaji Marble can be placed in Dinning spaces, Bedrooms, bathrooms, lobby’s a & many other places and bring attractiveness overthere. Ambhaji Marble is widely demanded in Personal Homes as well as Commercial Projects.

Kishnagarh is Asia’s Largest Marble Market. More than 9000 Marble sellers are available here at one place. In Kishangarh, there are 750 Gangsaw estabilished which are manufacturing marble slabs & tiles.

If you have any question in your mind then please ask us. We will definitely give you a better reply. Some of the common question asked by the costumers with their perfect replies are as under :

  1. What is Ambhaji marble ?

Ans  :  Ambhaji Marble is one of the finest quality of marble.  This is one of the most demandable product in Indian and International Markets. Ambhaji Marble could be regarded as the perfect choice of the costumers and adds beuty to their home stunningly

2. Which sizes are available in Ambhaji marble ?
Ans In Ambhaji marble ,one can get various sizes but the average size of marble slab is 6 Sq. feet * 5 Sq.feet. Other sizes will be avaialble as per the costumized orders of customer.
3. Which marble flooring patterns are available in Ambhaji marble ?
Ans :-Basically Ambhaji marble is a stone , so that various marble flooring patterns can be
used .

04. What is negative points of Ambhaji marble?
Ans. If you will purchase First quality or Premium Quaility then it will be wonderful. But If you will purchase secong quality of Ambhaji marble then you will get few quartzes in this product, it is the only single
negative point in it.

05. What is the prize range of Ambhaji marble ?
Ans. For this please give ur email id. We will send you complete details regarding price list.
Prize depend on Ambhaji marble quality and sizes. If you will purchase
Ambhaji marble tiles then that will cost you cheap.

Q6. Is figure designs are available in Ambhaji marble ?
Ans. Yes too many designs are available .

07.After fitting of Ambhaji marble , how much time polish is require again on
Ambhaji Marble?
Ans. It depends on your use. But most probably minimum after 20 years, polish is require on
Ambhaji marble .
Q8.. What is the life of Ambhaji marble ?
Ans:- Ambhaji marble is basically a very good product. If you will use it once. No
need to change it before 50 years.

 

Q9. Targeted Markets ?

Ans. Targeted market in india are Uttar Pradesh, Maharashtra, Bihar,West Bengal, Andhra Pradesh, TamilNadu, Madhya, Pradesh, Rajasthan, Karnataka, Gujarat, Orissa, Kerala, Jharkhand, Assam, Punjab, Haryana, Chhattisgarh, Delhi, Jammu and Kashmir, Uttarakhand, Himachal Pradesh, Tripura, Jaipur, Rajsmand, Ambhaji, Ambhaji, Udaipur, Meghalaya, Manipur, Nagaland, Goa, Arunachal Pradesh, Chandigarh, Mizoram, Sikkim and Andaman. Mumbai, Delhi, Bangalore, Kolkata, Chennai, Hyderabad, Ahmedabad, Pune, Surat, Kanpur, Jaipur, Lucknow, Nagpur, Patna, Indore, Thane, Bhopal, Ludhiana, Chandigarh,  Mysore,Jodhpur, Guwahati.

Q10: Related Searches ?

Ans : Ambhaji Marble, Ambhaji Marble color, Ambhaji Marble Types, Ambhaji Marble rates, Ambhaji Marble Prices, Ambhaji Marble floorings, Ambhaji Marble designs, Ambhaji Marble in Ambhaji, Ambhaji Marble in India.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *