Chittor white marble

Posted on Posted in Uncategorized

Chittor white marble


India white marble

Agaria  india white marble
The Agaria Chittor white marble that we
offer is widely appreciated for providing high luster and visual
appeal to the area.
These marbles inlay the floors, walls, rooms in a
wonderful way. paramount preferred Agaria white
marble manufacturers in India. Intricate manufacturing process is Chittor white marble
considered in production of Agaria Chittor white marble which perfectly meets
international standards. This beige Agaria Chittor white marble is widely
demanded in offices, industries, schools, hotels, and other industries
because of their riotous appearance, long lasting luster, and wear
resistance. This  Agaria Chittor white marble is available in various sizes,
designs, and patterns. We offer these morwad marbles within stipulated
time period matching to the budget lines of our esteemed client’s.
if you have
any question in your mind than pls ask us. we will definitely give you
a batter reply .
1. what is Agaria Chittor white marble & how it looks ?
Ans:- Agaria white marble is basically a god quality of marble. it
also known as Agaria india white marble. this marble have white color and
milky look. . actually Agaria white is the name of village. which
marble produce from here. that known as Agaria india white marble. Starting
prize range of this marble quality is 20 Rs. per sq. feet up to 80 Rs.
per sq. feet of morwad marble tiles. basic size available in this
range are 24*9, 21*9, 18*9, 15*9. 12*9, 24*6,21*6, 18*6, 15*6, 12*6 .
2. Which sizes are available in Agaria Chittor white marble ?
Ans :- In Agaria india white marble, we can get too many sizes but the
average size of marble slab is 6 Sq. feet * 5 Sq. feet. other size
depends on customer requirement . manufacture can provide all on
customize requirement but they should less than 50Rs.up to 2000 Rs. .
sq. feet * 6 sq. feet.
3. which marble flooring pattens are available in Agaria india white marble
?
Ans :-basically Agaria Chittor white marble is a stone so that all marble
flooring pattens can use with quality. i am showing below few
photographs of marble flooring designed
Agaria india white marble, Agaria Chittor white marble tiles, Agaria india white marble
slab, Agaria Chittor white marble mines

india white marblecode AG 01

 

agaria  Chittor white marble
05. how Agaria Chittor white marble lookes and what is nagative opints of
Agaria Chittor white marble ?
Ans. Agaria white marble basically looks milky white. If you will
purchase low rang Agaria Chittor white marble then you will get few quartzes
in this prodect it only single negative point in it.
06. what is the prize range of Agaria Chittor white marble ?
Ans. Starting range of Agaria Chittor white marble 30 Rs. Per sq. feet to 2000
per sq. feet . prize depend on Agaria Chittor white marble quality and it’s
size also. If you will purchase a Agaria Chittor white marble tiles. That will
cost you cheap.
08. which sizes are available in Agaria Chittor white marble ?
Ans. Agaria Chittor white marble is basically a god quality of marble. it also
known as milky india white marble. this marble have white color and milky
look. . actually morwad is the name of village. which marble produce
from here. that known as Agaria india white marble. Starting prize range of
this marble quality is 20 Rs. per sq. feet up to 80 Rs. per sq. feet
of  Agaria Chittor white marble tiles. basic size available in this range are
24*9, 21*9, 18*9, 15*9. 12*9, 24*6,21*6, 18*6, 15*6, 12*6 in
tiles.Agaria whitemarble sizes are 3*2 , 6*9, 6*7, 4*3, 4*8 sq. feet .
it depends on customer requirement.
09. is figure designs are available in Agaria Chittor white marble ?
Ans. it is pure Chittor white marble quailty. if you will use any other stone
product with makrana marble then you can creat too many designs in it.
11. after fitting of Agaria india white marble, after how much time polish
is require again on Agaria india white marble?
Ans. It depends on your use. But most probably after 20 up 25 years
polish is require on Agaria india white marble.
12. what is the life of Agaria Chittor white marble ?
Ans:-Agaria Chittor white marble basically a very very god product. If you
will use it once. No need to change it in your more than next five
generation.
Welcome at kishangarh marble. Main markets of Morwad  marble are Udaipur, rajsamand, Makrana, Rajsamand, Kolkatta, Hyderabad,

West bangol , madhya pradesh, Mubai etc.
Makrana india white marble
We are recognized as a leading Manufacturer and Exporter of  Makrana Chittor white marble in worldwide markets. The Makrana

Chittor white marble that we offer is widely appreciated for providing high luster and visual appeal to the area.
We have reached the pinnacle in the field of manufacturing  Makrana india white marble.These india white marbles inlay the

floors, walls, rooms in a wonderful way. We are one of the paramount preferred Makrana Chittor white marble manufacturers in

India. Intricate manufacturing process is considered in production of Makrana Chittor white marble which perfectly meets

international standards. This beige Makrana Chittor white marble is widely demanded in offices, industries, schools, hotels,

and other industries because of their riotous appearance, long lasting luster, and wear resistance. This  Makrana india white

marble is available in various sizes, designs, and patterns. We offer these morwad india white marbles within stipulated time

period matching to the budget lines of our esteemed client’s.
We are mines owner and supplier of Makrana india white marble. if you have any question in your mind than pls ask us. we will

definitely give you a batter reply .
1. what is Makrana Chittor white marble & how it looks ?
Ans:- Makrana  Chittor white marble is basically a god quality of india white marble. it also known as milky white india white

marble. this Chittor white marble have white color and milky look. . actually Makrana is the name of village. which india white

marble produce from here. that known as Makrana india white marble. Starting prize range of this Chittor white marble quality

is 30 Rs. per sq. feet up to 100 Rs. per sq. feet of morwad Chittor white marble tiles. basic size available in this range are

24*9, 21*9, 18*9, 15*9. 12*9, 24*6,21*6, 18*6, 15*6, 12*6 .
2. Which sizes are available in Makrana Chittor white marble ?
Ans :- In Makrana india white marble, we can get too many sizes but the average size of Chittor white marble slab is 6 Sq. feet

* 5 Sq. feet. other size depends on customer requirement . manufacture can provide all on customize requirement but they

should less than 50Rs.up to 2000 Rs. . sq. feet * 6 sq. feet.
3. which Chittor white marble flooring pattens are available in Makrana Chittor white marble ?
Ans :-basically Makrana Chittor white marble is a stone so that all Chittor white marble flooring pattens can use with quality. i

am showing below few photographs of Chittor white marble flooring designed
Makrana india white marble, Makrana Chittor white marble tiles, MakranaChittor white marble slab, Makrana india white marble

mines

Ans. it is pure Chittor white marble quailty. if you will any other stone product with makrana marble then you can creat too

many designs in it.

 

04. how Makrana Chittor white marble lookes and what is nagative opints of Makrana Chittor white marble ?
Ans. Makrana  Chittor white marble basically looks milky white. If you will purchase low rang Makrana Chittor white marble then

you will get few quartzes in this prodect it only single negative point in it.
05. what is the prize range of Makrana Chittor white marble ?
Ans. Starting range of Makrana Chittor white marble 30 Rs. Per sq. feet to 2000 per sq. feet . prize depend on Makrana india

white marble quality and it’s size also. If you will purchase a Makrana Chittor white marble tiles. That will cost you cheap.
06. which sizes are available in Makrana Chittor white marble ?
Ans. Makrana Chittor white marble is basically a god quality of india white marble. it also known as milky white india white

marble. this Chittor white marble have white color and milky look. . actually morwad is the name of village. which india white

marble produce from here. that known as Makrana india white marble. Starting prize range of this Chittor white marble quality

is 30 Rs. per sq. feet up to 100 Rs. per sq. feet of  Makrana Chittor white marble tiles. basic size available in this range

are 24*9, 21*9, 18*9, 15*9. 12*9, 24*6,21*6, 18*6, 15*6, 12*6 in tiles.MakranaChittor white marble sizes are 3*2 , 6*9, 6*7,

4*3, 4*8 sq. feet . it depends on customer requirement.
07. is figure designs are available in Makrana Chittor white marble ?
Ans. it is pure white Chittor white marble quailty. if you will any other stone product with makrana Chittor white marble then

you can creat too many designs in it.
05. after fitting of Makrana india white marble, after how much time polish is require again on Makrana india white marble?
Ans. It depends on your use. But most probably after 20 up 25 years polish is require on Makrana india white marble.
06. what is the life of Makrana Chittor white marble ?
Ans:-Makrana Chittor white marble basically a very very god product. If you will use it once. No need to change it in your more

than next five generation.

About Makrana
Makrana is located almost in centre of Rajasthan in Nagaur district. It is located 85 KM from Ajmer, 120 KM from Jaipur, and

200 KM from Jodhpur. Rajasthan contributes 50 per cent of total value of minor mineral production in the country and accounts

for 95 per cent of India’s total Chittor white marble production. Chittor white marble reserves in India are estimated to be

1,200 million tones, of which nearly 91 per cent are in the state.

Makrana is famous for the white Chittor white marble mined from the mines around it. The world famous and one of the modern 7

wonders Taj Mahal was built from Makrana india white marble. Known for its white Chittor white marble reserves, it is a small

town with a deposit of 56 million tonnes and 40,000 labourers working in 400 mines in the several ranges of the Aravali.

Makrana is main source of Chittor white marble in Rajasthan. Calcitic in nature, Makrana Chittor white marble is regarded as the

oldest in age and finest in quality. The present rate of Chittor white marble production from Makrana is 1.20 lakh tonnes per

year with annual revenue of Rs 36 crore.

The famous Victoria Memorial of Kolkata, the world famous Taj Mahal in Agra, Raudat Tahera in Mumbai and Jain Temple of

Dilwara in South Rajasthan are built from Makrana india white marble.

About india white marbles
Chittor white marble are not just another product procured through mining and used for building interiors and exteriors. It is

extremely beautiful, soft and cost effective than most other wall and floor coverings. It gives a very graceful, natural

finish to any building or home. Chittor white marble is compact metamorphic rock, composed primarily of silica and alumina. It

is easy to clean, requires very little maintenance and also provides high slip resistance & is long lasting.

About Makrana india white marbles
The oldest and the best quality Chittor white marble in the world. It needs no chemical reinforcement like Italian india white

marble, no pin holes, no colour change and loss of polish. This is practically verified by the monuments like Taj Mahal in

Agra,Victoria Memorial in Kolkata, Hazratbal in Srinagar, Jain Temples in Dilwara and numerous temples, mosques, churches and

monuments in India for over 100 years now. Thus a life of 100 years is undisputed. Most recently in 2003-04 it has been used

extensively in the Mosque in Abu Dhabi made by the prince of Abu Dhabi, which itself is a testimonial.

Makrana has various mining ranges, popularly known as Dungri, Devi, Ulodi, Saabwali, Gulabi, Kumari, Neharkhan, Matabhar,

Matabhar kumari, Chuck doongri, Chosira etc.

Doongri, devi, Saabwali, Ulodi, Chosira and Neharkhan are famous for white india white marble, whereas Ulodi is famous for

Albeto india white marble. These mines produce white-brown india white marble. Gulabi stands for pink plain and pink Adanga

Chittor white marble whereas almost all mines produce Adanga india white marbles with brown and grey sheds.

Makrana Chittor white marble Industries
near, bsnl office exchange,main choraha
makrana
makrana 341505
Rajasthan
India
Mobile +9192 14 555555

Mobile phone: 092 14555555
Fax:
TTY:
Email address: [email protected] white marble.com
Description:

we are the seller and exporter of makrana india white marble, sangemarmar, Chittor white marble slab, Chittor white marble tiles,

handicrafts products all related products from makrana Chittor white marble . we are always ready to give you our best .
Areas served:
Payment types: Bank Wire, Traveler’s Check, Invoice, American Express, Cash, MasterCard, Visa, Other
Hours:

Monday: 9:00 am – 5:00 pm
Tuesday: 9:00 am – 5:00 pm
Wednesday: 9:00 am – 5:00 pm
Thursday: 9:00 am – 5:00 pm
Friday: 9:00 am – 5:00 pm
Saturday: Closed
Sunday: Closed

Categories: Chittor white marble Supplier
makrana india white marble
makrana handicrafts
sangemarmar stone
Chittor white marble murtis and temple

Photos:   )

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *