Economical and commercial marble

Posted on Posted in agaria white india, Agaria white marble, albeta marble, albeta white marble, albeto marble, albeto marble and granite, albeto marble cost, albeto marble price, dharmeta marble kishangarh, floor marble, flooring marble, flooring marbles, green marble, important marble, india white marble, Indian Egyptian Marble, katni marble, kishangarh air port, kishangarh marble, kota stone, kota stone flooring, kota stone price, kota stone supplier, kota stone tiles, makrana marble, makrana pure white, makrana white marble, marble, marble and tile, marble and tiles, marble design, marble designs, marble floor, marble flooring, marble floors, marble in india, marble india, marble makrana dungri, marble price, marble prices, marble tile, marble tiles, marbles, marbles flooring, marbles for flooring, marbles for flooring, marbles in india, morwad marble rajasthan, price of marble, rajasthan marble, rajnagar marble, sawar marble India, teak Italian Marble, tile and marble, tile marble, tiles and marble, toronto marble, vietnam white marble, white marble, white marble in india

Economical and commercial marble

Sawar marble is a Economical marble and cheap range marble but good quality.

Economical marble , marble tiles, cheap range marble, cheap range marble tiles, cheap range marble slabs,

 The sawar Marble that we offer is widely appreciated for providing high luster and visual appeal to the area.

These marbles inlay the floors, walls, rooms in a wonderful way.  sawar marble manufacturers in India. Intricate manufacturing process is considered in production of sawar marble which perfectly meets international standards. This beige  sawar marble is widely demanded in offices, industries, schools, hotels, and other industries because of their riotous appearance, long lasting luster, and wear resistance. This sawar marble is available in various sizes, designs, and patterns. We offer these morwad marbles within stipulated time period matching to the budget lines of our esteemed client’s.

if have any question  in your mind than pls ask us. we will definitely give you a batter reply  .

1.what is sawar marble &  toranto marbles ?

Ans:-The oldest and the best quality marble in the world. It needs no chemical reinforcement like italian marble, no pin holes, no color change and loss of polish. This is practically verified by the buildings  and numerous temples,mosques,churches and monuments in India for over 100 years now. Thus a life of 100 years is guaranteed.Sawar marble is basically a average  quality of marble. it also known as toranto marbles. this marble have white color and greenish color linings. it also have different patten like white color and black color linings. actually sawar is the name of village. which marble produce from here. that known as sawar marble. Starting prize range of this marble quality is 6 Rs. per sq. feet up to 8.5 Rs. per sq. feet of sawar marble tiles.  basic size available  in this range are  24*9, 21*9, 18*9, 15*9. 12*9, 24*6,21*6, 18*6, 15*6, 12*6 .

Rate 10.5 up to 13.5 Rs
Rate 10.5 up to 13.5 Rs
Rate 10.5 up to 13.5 Rs
Rate 10
Rate 10.5 up to 13.5 Rs
swar marble, sawar marble tiles, sawar marble slabe, sawar marble dungari pattarn
Rate 8.5 up to 11Rs
swar marble, sawar marble tiles, sawar marble slabe, sawar marble dungari pattarn
Rate 6.5 up to 8.5 per sq feet
swar marble, sawar marble tiles, sawar marble slabe, sawar marble dungari pattarn
Rate 6.5 up to 8.5

2. Which sizes are available in sawar marble ?

Ans :-  In sawar Marble,  we  can get too many sizes but the average   size of marble slab  is 6 Sq. feet * 5 Sq. feet.  other size depends on customer requirement . manufacture can provide all on customize requirement but they should less than 6. sq. feet * 6 sq. feet.

3. which marble flooring  pattens are  available in sawar marble ?

Ans :-basically sawar marble is a stone so that all marble flooring pattens can use with quality.  i am showing below few photographs  of marble flooring designed

04. how sawar marble  lookes and what is nagative opints of sawar marble ?

Ans.  The oldest and the best quality marble in the world. It needs no chemical reinforcement like italian marble, no pin holes, no color change and loss of polish. This is practically verified by the buildings  and numerous temples,mosques,churches and monuments in India for over 100 years now. Thus a life of 100 years is guaranteed.Sawar marble is basically a average  quality of marble. it also known as toranto marbles. this marble have white color and greenish color linings. it also have different patten like white color and black color linings. actually sawar is the name of village. which marble produce from here. that known as sawar marble. Starting prize range of this marble quality is 6 Rs. per sq. feet up to 8.5 Rs. per sq. feet of sawar marble tiles.  basic size available  in this range are  24*9, 21*9, 18*9, 15*9. 12*9, 24*6,21*6, 18*6, 15*6, 12*6 .

05. what is the prize range of sawar marble ?

Ans. Starting range of sawar marble 13 Rs. Per sq. feet to 80 per sq. feet . prize depend on sawar marble quality and it’s size also. If you will purchase a  sawar marble tiles. That will cost you cheap.

06. which sizes are available in sawar marble ?

Ans. sawar  marble is basically a god quality of marble. it also known as milky white marble. this marble have white color and milky look. . actually sawar is the name of village. which marble produce from here. that known as sawar marble. Starting prize range of this marble quality is 13 Rs. per sq. feet up to 250 Rs. per sq. feet of sawar marble tiles. basic size available in this range are 24*9, 21*9, 18*9, 15*9. 12*9, 24*6,21*6, 18*6, 15*6, 12*6 in tiles. sawar marble sizes are  3*2 ,  6*9, 6*7, 4*3, 4*8  sq. feet . it depends on customer requirement.

07. is figure designs  are available in sawar marble ?

Ans. Yes too many designs are available in sawar marble like galicha patten in green shade and brownie shadow, purely white pattern.

09. after fitting of sawar marble, after how much time polish is require again on sawar marble?

Ans. It depends on your use. But most probably after 20 up 25 years polish is require on sawar marble.

010. what is the life of sawar marble ?

Ans:-sawar marble basically  a very very  god product. If you will use it once. No need  to change it in your more than next five generation.

011. which are the main markets sawar white marble ?

Ans:-our main market in india are Uttar Pradesh, Maharashtra, Bihar, West Bengal, AndhraPradesh, TamilNadu, Madhya, Pradesh, Rajasthan, Karnataka, Gujarat, Orissa, Kerala, Jharkhand, Assam, Punjab, Haryana, Chhattisgarh, Delhi, Jammu and Kashmir, Uttarakhand, Himachal Pradesh, Tripura, Jaipur, Rajsmand, katni, Makrana, Udaypur, Meghalaya, Manipur,Nagaland,Goa, Arunachal Pradesh, Puducherry, Chandigarh, Mizoram, Sikkim and Andaman
Mumbai, Delhi, Bangalore, Kolkata, Chennai, Hyderabad, Ahmedabad, Pune, Surat, Kanpur, Jaipur, Lucknow, Nagpur, Patna, Indore, Thane, Bhopal,
Ludhiana,Agra,Pimpri, Chinchwad, Nashik, Vadodara, Faridabad, Ghaziabad, Rajkot, Meerut, Kalyan-Dombivali, NaviMumbai, Amritsar, Varanasi, Aurangabad, Solapur, Allahabad, Jabalpur, Srinagar, Ranchi, Visakhapatnam, Chandigarh, Mysore, rah
, Jodhpur, Guwahati, Coimbatore, Vijayawada, Mira-Bhayandar, Gwalior, Hubballi-Dharwad, Bhubaneswar, Jalandhar, Salem, Madurai, Aligarh, Bhiwandi, Kota, Bareilly, Thiruvananthapuram, Moradabad, Tiruchirappalli, Raipur, Gorakhpur, Bhilai, Jamshedpur, Amravati, Cuttack, Rajpur, Sonarpur, Bikaner, Kochi(Cochin), Bhavnagar, Warangal, Siliguri, Ulhasnagar, Kolhapur, Dehradun, Jammu, Nanded, Ajmer, Durgapur, Gulbarga, Guntur, Jamn,agar, Bhatpara, Saharanpur, South Dumdum, Jalgaon, Noida, Maheshtala, Korba, Asansol, Ujjain, Gaya, Malegaon, Tirunelveli, Udaipur, Belgaum, Akola, Davanagere, Tirupur, Ahmadnagar, Jhansi,Bokaro, Kozhikode(Calicut), Mangalore, Kollam(Quilon), Nellore, Gopalpur, Latur,Lalbahadur,Nagar,Panihati, Brahmapur, Ambattur, Dhule,Quthbullapur, Tumakuru(Tumkur), Muzaffarnagar, Bhilwara, Bhagalpur, Shivamogga, (Shimoga), Mathura, Muzaffarpur, Patiala,Bellary, Rohtak, Singrauli, Kamarhati, Hisar, Chandrapur, Shahjahanpur, Bally, Firozabad, Nala, Sopara, Panipat, Thrissur,Nizamabad, Parbhani, Bilaspur, Kulti, Etawah, Bardhaman, Alwar,Darbhanga, Rampur, Naihati, Kakinada, Aizawl, Dewas, MauSatna, Jalna, Sonipat, Kurnool, Ichalkaranji, Rajahmundry, Durg, Hapur, Deoli, Ozhukarai, Tirupati, Gandhinagar, Bathinda,Avadi, Baranagar, NangloiJat, Karimnagar, Srirampur, Bijapur, Sagar, Bharatpur, Anantapur, SriGanganagar, Kapra,Bihar, Sharif, Ratlam, Farrukhabad, Raichur, North Dumdum, Ramagundam, Tiruvottiyur, Hosapete,  Bidar, Arrah, Panvel,Ambernath, Loni, Kochi (Cochin), Uluberia, Dhanbad, Bidhan Nagar, Rewa, New Delhi, Pali,Navghar, Purnia, Imphal and Mirzapur
note:- kishangarhmarble, kishnagrh marble, marble kishangarh

Rate 10.5 up to 13.5 Rs
Rate 10.5 up to 13.5 Rs
Rate 10.5 up to 13.5 Rs
Rate 10
Rate 10.5 up to 13.5 Rs
swar marble, sawar marble tiles, sawar marble slabe, sawar marble dungari pattarn
Rate 8.5 up to 11Rs
swar marble, sawar marble tiles, sawar marble slabe, sawar marble dungari pattarn
Rate 6.5 up to 8.5 per sq feet
swar marble, sawar marble tiles, sawar marble slabe, sawar marble dungari pattarn
Rate 6.5 up to 8.5

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *