india white marble

India white marble

 

                                                  INDIA WHITE  MARBLE

 

India White  Marble is one of the finest quality of marble.  This is one of the most demandable product in Indian and International Markets. India White  Marble could be regarded as the perfect choice of the costumers and adds beuty to their home stunningly. This is practically verified by the buildings  and numerous temples, mosques, churches and monuments in India. India White  Marble can be used for flooring, wall cladding, front elevations , borders & other designing purpose. India White  Marble can be placed in Dinning spaces, Bedrooms, bathrooms, lobby’s a & many other places and bring attractiveness overthere. India White  Marble is widely demanded in Personal Homes as well as Commercial Projects.

 

Kishnagarh is Asia’s Largest Marble Market. More than 9000 Marble sellers are available here at one place. In Kishangarh, there are 750 Gangsaw estabilished which are manufacturing marble slabs & tiles.

 

If you have any question in your mind then please ask us. We will definitely give you a better reply. Some of the common question asked by the costumers with their perfect replies are as under :

  1. What is India White  marble ?

Ans  :  India White  Marble is one of the finest quality of marble.  This is one of the most demandable product in Indian and International Markets. India White  Marble could be regarded as the perfect choice of the costumers and adds beuty to their home stunningly

2. Which sizes are available in India White  marble ?
Ans In India White  marble ,one can get various sizes but the average size of marble slab is 6 Sq. feet * 5 Sq.feet. Other sizes will be avaialble as per the costumized orders of customer.
3. Which marble flooring patterns are available in India White  marble ?
Ans :-Basically India White  marble is a stone , so that various marble flooring patterns can be
used .

04. What is negative points of India White  marble?
Ans. If you will purchase First quality or Premium Quaility then it will be wonderful. But If you will purchase secong quality of India White  marble then you will get few quartzes in this product, it is the only single
negative point in it.

05. What is the prize range of India White  marble ?
Ans. For this please give ur email id. We will send you complete details regarding price list.
Prize depend on India White  marble quality and sizes. If you will purchase
India White  marble tiles then that will cost you cheap.

Q6. Is figure designs are available in India White  marble ?
Ans. Yes too many designs are available .

07.After fitting of India White  marble , how much time polish is require again on
India White  Marble?
Ans. It depends on your use. But most probably minimum after 20 years, polish is require on
India White  marble .
Q8.. What is the life of India White  marble ?
Ans:- India White  marble is basically a very good product. If you will use it once. No
need to change it before 50 years.

 

Q9. Targeted Markets ?

Ans. Targeted market in india are Uttar Pradesh, Maharashtra, Bihar,West Bengal, Andhra Pradesh, TamilNadu, Madhya, Pradesh, Rajasthan, Karnataka, Gujarat, Orissa, Kerala, Jharkhand, Assam, Punjab, Haryana, Chhattisgarh, Delhi, Jammu and Kashmir, Uttarakhand, Himachal Pradesh, Tripura, Jaipur, Rajsmand, India White , India White , Udaipur, Meghalaya, Manipur, Nagaland, Goa, Arunachal Pradesh, Chandigarh, Mizoram, Sikkim and Andaman. Mumbai, Delhi, Bangalore, Kolkata, Chennai, Hyderabad, Ahmedabad, Pune, Surat, Kanpur, Jaipur, Lucknow, Nagpur, Patna, Indore, Thane, Bhopal, Ludhiana, Chandigarh,  Mysore,Jodhpur, Guwahati.

Q10: Related Searches ?

Ans : India White  Marble, India White  Marble color, India White  Marble Types, India White  Marble rates, India White  Marble Prices, India White  Marble floorings, India White  Marble designs, India White  Marble in India White , India White  Marble in India.

Makrana Marble Dungri Marble Katni Marble Albeta Marble Kota stone
Morwad Marble Italian marble Sawar Marble Morwad white Marble White Marble
Vietnam white marble Majholi Marble White Marble Ambaji Marble Agaria white Marble
Sand stone Dharmeta marble Dholpur stone Granites Andhi Marble
Bidasar stone Kishangarh Marble Khatu stone Green Marble kadappa stone