Katni Marble

Katni Marble | Katni Marble Price | Katni Marble Flooring Design

           Katni Marble is very good looking Marble. It is  Indian Beige Marble which looks like Italian Beige Marble but in very Cheap Price Range .  This is one of the most demandable product in Indian and International Markets. Katni Marble could be regarded as the perfect choice of the costumers and adds beauty to their home stunningly. This is practically verified by the buildings  and numerous temples, mosques, churches and monuments in India.

Katni Marble can be used for flooring, wall cladding, front elevations , borders & other designing purpose. Katni Marble can be placed in Dinning spaces, Bedrooms, bathrooms, lobby’s a & many other places and bring attractiveness overthere. Katni Marble is widely demanded in Personal Homes as well as Commercial Projects.

Kishnagarh is Asia’s Largest Marble Market. More than 9000 Marble sellers are available here at one place. In Kishangarh, there are 750 Gangsaw estabilished which are manufacturing marble slabs & tiles.

If you have any question in your mind then please ask us. We will definitely give you a better reply. Some of the common question asked by the costumers with their perfect replies are as under :

  1. What is Katni marble ?

Ans  :   Katni Marble is Very good looking Marble. it is  Indian Marble which look like Italian Marble but in very Cheap Price Range .  This is one of the most demandable product in Indian and International Markets. Katni Marble could be regarded as the perfect choice of the costumers and adds beuty to their home stunningly

2. Which sizes are available in Katni marble ?
Ans In Katni marble ,one can get various sizes but the average size of marble slab is 6 Sq. feet * 5 Sq.feet. Other sizes will be available as per the customized orders of customer.
3. Which marble flooring patterns are available in Katni marble ?
Ans :-Basically Katni marble is a stone , so that various marble flooring patterns can be used .

04. What is negative points of Katni marble?
Ans. If you will purchase First quality or Premium Quality then it will be wonderful.    But If you will purchase second quality of Katni marble then you will get few quartzes in this product, basically this quality does’t comes without filling treatment. it comes like Italian marble treated by chemical.  it is the only single negative point in it.

05. What is the prize range of Katni marble ?
Ans. Katni Marble is starting from 40 Rs. per sq. feet up to 100 Rs. per sq. feet. For Details  please give ur email id. We will send you complete details regarding price list with photos and flooring designs .
Prize depend on Katni marble quality and sizes. If you will purchase
Katni marble tiles then that will cost you cheap.

Q6. Is figure designs are available in Katni marble ?
Ans. Yes too many designs are available .

07.After fitting of Katni marble , how much time polish is require again on
Katni Marble?
Ans. It depends on your use. But most probably minimum after 20 years, polish is require on
Katni marble .
Q8.. What is the life of Katni marble ?
Ans:- Katni marble is basically a very good product. If you will use it once. No
need to re polish  it before 20 years.

Q9. Targeted Markets ?

Ans. Targeted market in India are Uttar Pradesh, Maharashtra, Bihar,West Bengal, Andhra Pradesh, TamilNadu, Madhya, Pradesh, Rajasthan, Karnataka, Gujarat, Orissa, Kerala, Jharkhand, Assam, Punjab, Haryana, Chhattisgarh, Delhi, Jammu and Kashmir, Uttarakhand, Himachal Pradesh, Tripura, Jaipur, Rajsmand, katni, Makrana, Udaipur, Meghalaya, Manipur, Nagaland, Goa, Arunachal Pradesh, Chandigarh, Mizoram, Sikkim and Andaman. Mumbai, Delhi, Bangalore, Kolkata, Chennai, Hyderabad, Ahmedabad, Pune, Surat, Kanpur, Jaipur, Lucknow, Nagpur, Patna, Indore, Thane, Bhopal, Ludhiana, Chandigarh,  Mysore,Jodhpur, Guwahati.

Q10: Related Searches ?

Ans : Katni Marble, Katni Marble color, Katni Marble Types, Katni Marble rates, Katni Marble Prices, Katni Marble floorings, Katni Marble designs, Katni Marble in Makrana, Katni Marble in India.

………………………………………………/////………………………………………………….