kolkata white marble

Posted on Posted in agaria white india, Agaria white marble, albeta marble, albeta white marble, albeto marble, albeto marble and granite, albeto marble cost, albeto marble price, Dharmeta marble cost, Dharmeta marble flloring, Dharmeta marble india, dharmeta marble kishangarh, Dharmeta marble price, dungri marble flloring, dungri marble india, dungri marble makrana, dungri marble price, dungri marble rajasthan, floor marble, flooring marble, flooring marbles, green marble, green marble flloring, green marble india, green marble rajasthan, green marble tiles, important marble, india white marble, Indian Egyptian Marble, katni marble, kishangarh air port, kishangarh marble, kota stone, kota stone flooring, kota stone price, kota stone supplier, kota stone tiles, makrana marble, makrana pure white, makrana white marble, marble, marble and tile, marble and tiles, marble design, marble designs, marble floor, marble flooring, marble floors, marble in india, marble india, marble makrana dungri, marble price, marble prices, marble tile, marble tiles, marbles, marbles flooring, marbles for flooring, marbles for flooring, marbles in india, morwad marble rajasthan, price of marble, rajasthan marble, rajnagar marble, sawar marble India, teak Italian Marble, tile and marble, tile marble, tiles and marble, toronto marble, toronto marble cost, toronto marble flloring, toronto marble india, toronto marble India tiles, toronto marble kishangarh, toronto marble price, toronto marble rajasthan, vietnam marble cost, vietnam marble flloring, vietnam marble india, vietnam marble kishangarh, vietnam marble price, vietnam marble rajasthan, vietnam white marble, white marble, white marble in india

kolkata white marble

India white marble

Agaria  india white marble
The Agaria kolkata white marble that we
offer is widely appreciated for providing high luster and visual
appeal to the area.
These marbles inlay the floors, walls, rooms in a
wonderful way. We are one of the paramount preferred Agaria white
marble manufacturers in India. Intricate manufacturing process is
considered in production of Agaria kolkata white marble which perfectly meets
international standards. This beige Agaria kolkata white marble is widely
demanded in offices, industries, schools, hotels, and other industries
because of their riotous appearance, long lasting luster, and wear
resistance. This  Agaria kolkata white marble is available in various sizes,
designs, and patterns. We offer these morwad marbles within stipulated
time period matching to the budget lines of our esteemed client’s.
if you have
any question in your mind than pls ask us. we will definitely give you
a batter reply .
1. what is Agaria kolkata white marble & how it looks ?
Ans:- Agaria white  marble is basically a god quality of marble. it
also known as Agaria india white marble. this marble have white color and
milky look. . actually Agaria white is the name of village. which
marble produce from here. that known as Agaria india white marble. Starting
prize range of this marble quality is 20 Rs. per sq. feet up to 80 Rs.
per sq. feet of morwad marble tiles. basic size available in this
range are 24*9, 21*9, 18*9, 15*9. 12*9, 24*6,21*6, 18*6, 15*6, 12*6 .
2. Which sizes are available in Agaria kolkata white marble ?
Ans :- In Agaria india white marble, we can get too many sizes but the
average size of marble slab is 6 Sq. feet * 5 Sq. feet. other size
depends on customer requirement . manufacture can provide all on
customize requirement but they should less than 50Rs.up to 2000 Rs. .
sq. feet * 6 sq. feet.
3. which marble flooring pattens are available in Agaria india white marble
?
Ans :-basically Agaria kolkata white marble is a stone so that all marble
flooring pattens can use with quality. i am showing below few
photographs of marble flooring designed
Agaria india white marble, Agaria kolkata white marble tiles, Agaria india white marble
slab, Agaria kolkata white marble mines

india white marble

 

agaria  kolkata white marble

agaria  kolkata white marble
05. how Agaria kolkata white marble lookes and what is nagative opints of
Agaria kolkata white marble ?
Ans. Agaria white  marble basically looks milky white. If you will
purchase low rang Agaria kolkata white marble then you will get few quartzes
in this prodect it only single negative point in it.
06. what is the prize range of Agaria kolkata white marble ?
Ans. Starting range of Agaria kolkata white marble 30 Rs. Per sq. feet to 2000
per sq. feet . prize depend on Agaria kolkata white marble quality and it’s
size also. If you will purchase a Agaria kolkata white marble tiles. That will
cost you cheap.
08. which sizes are available in Agaria kolkata white marble ?
Ans. Agaria kolkata white marble is basically a god quality of marble. it also
known as milky india white marble. this marble have white color and milky
look. . actually morwad is the name of village. which marble produce
from here. that known as Agaria india white marble. Starting prize range of
this marble quality is 20 Rs. per sq. feet up to 80 Rs. per sq. feet
of  Agaria kolkata white marble tiles. basic size available in this range are
24*9, 21*9, 18*9, 15*9. 12*9, 24*6,21*6, 18*6, 15*6, 12*6 in
tiles.Agaria whitemarble sizes are 3*2 , 6*9, 6*7, 4*3, 4*8 sq. feet .
it depends on customer requirement.
09. is figure designs are available in Agaria kolkata white marble ?
Ans. it is pure kolkata white marble quailty. if you will use any other stone
product with makrana marble then you can creat too many designs in it.
11. after fitting of Agaria india white marble, after how much time polish
is require again on Agaria india white marble?
Ans. It depends on your use. But most probably after 20 up 25 years
polish is require on Agaria india white marble.
12. what is the life of Agaria kolkata white marble ?
Ans:-Agaria kolkata white marble basically a very very god product. If you
will use it once. No need to change it in your more than next five
generation.
Welcome at kishangarh marble. Main markets of Morwad  marble are Udaipur, rajsamand, Makrana, Rajsamand, Kolkatta, Hyderabad,

West bangol , madhya pradesh, Mubai etc.
Makrana india white marble

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *