Morwad marble mines

Posted on Posted in agaria white india, Agaria white marble, albeta marble, albeta white marble, albeto marble, albeto marble and granite, albeto marble cost, albeto marble price, Dharmeta marble cost, Dharmeta marble flloring, Dharmeta marble india, dharmeta marble kishangarh, Dharmeta marble rajasthan, dungri marble flloring, dungri marble india, dungri marble makrana, dungri marble price, dungri marble rajasthan, floor marble, flooring marble, flooring marbles, green marble, green marble flloring, green marble india, green marble rajasthan, green marble tiles, important marble, india white marble, Indian Egyptian Marble, katni marble, kishangarh air port, kishangarh marble, kota stone, kota stone flooring, kota stone price, kota stone supplier, kota stone tiles, makrana marble, makrana pure white, makrana white marble, marble, marble and tile, marble and tiles, marble design, marble designs, marble floor, marble flooring, marble floors, marble in india, marble india, marble makrana dungri, marble price, marble prices, marble tile, marble tiles, marbles, marbles flooring, marbles for flooring, marbles for flooring, marbles in india, morwad marble rajasthan, price of marble, rajasthan marble, rajnagar marble, sawar marble India, teak Italian Marble, tile and marble, tile marble, tiles and marble, toronto marble, toronto marble cost, toronto marble flloring, toronto marble india, toronto marble India tiles, toronto marble kishangarh, toronto marble price, toronto marble rajasthan, vietnam marble cost, vietnam marble flloring, vietnam marble india, vietnam marble kishangarh, vietnam marble price, vietnam marble rajasthan, vietnam white marble, white marble, white marble in india

Morwad Marble

The Morwad Marble that we offer is widely appreciated for providing high luster and visual appeal to the area.
These marbles inlay the floors, walls, rooms in a wonderful way. Intricate manufacturing process is considered in production of morwad marble which perfectly meets international standards. This beige morwad marble is widely demanded in offices, industries, schools, hotels, and other industries because of their riotous appearance, long lasting luster, and wear resistance. This Morwad marble is available in various sizes, designs, and patterns. We offer these morwad marbles within stipulated time period matching to the budget lines of our esteemed client’s.
if you have any question in your mind than pls ask us. we will definitely give you a batter reply .
1. what is morwad marble & how it looks ?

Ans:- morwad marble is basically a god quality of marble. it also known as milky white marble. this marble have white color and milky look. . actually morwad is the name of village. which marble produce from here. that known as morwad marble. Starting prize range of this marble quality is 10 Rs. per sq. feet up to 70 Rs. per sq. feet of morwad marble tiles. basic size available in this range are 24*9, 21*9, 18*9, 15*9. 12*9, 24*6,21*6, 18*6, 15*6, 12*6 .

2. Which sizes are available in morwad marble ?
Ans :- In morwad Marble, we can get too many sizes but the average size of marble slab is 6 Sq. feet * 5 Sq. feet. other size depends on customer requirement . manufacture can provide all on customize requirement but they should less than 10 Rs. . sq. feet * 6 sq. feet.

3. which marble flooring pattens are available in morwad marble ?
Ans :-basically morwad marble is a stone so that all marble flooring pattens can use with quality. i am showing below few photographs of marble flooring designed
morwad marble, morwad marble tiles, morwad marble slab, Morwad marble mines.

04. how morwad marble lookes and what is nagative opints of morwad marble ?
Ans. Morwad marble basically looks milky white with green shadow. But if you purchase high rang quality than green shadow will disappear. If you will purchase low rang morwad marble then you will get few quartzes in this prodect it only single negative point in it.

05. what is the prize range of morwad marble ?
Ans. Starting range of morwad marble 13 Rs. Per sq. feet to 250 per sq. feet . prize depend on morwad marble quality and it’s size also. If you will purchase a morwad marble tiles. That will cost you cheap.

06. which sizes are available in morwad marble ?
Ans. morwad marble is basically a god quality of marble. it also known as milky white marble. this marble have white color and milky look. . actually morwad is the name of village. which marble produce from here. that known as morwad marble. Starting prize range of this marble quality is 13 Rs. per sq. feet up to 250 Rs. per sq. feet of morwad marble tiles. basic size available in this range are 24*9, 21*9, 18*9, 15*9. 12*9, 24*6,21*6, 18*6, 15*6, 12*6 in tiles. Morwad marble sizes are 3*2 , 6*9, 6*7, 4*3, 4*8 sq. feet . it depends on customer requirement.

07. is figure designs are available in morwad marble ?
Ans. Yes too many designs are available in morwad marble like galicha patten in green shade and brownie shadow, purely white pattern.

Morwad white marble

Morwad white marble

Morwad white marble

Morwad white marble

Morwad pure white marble

Morwad white marble

Morwad milky white marble

Morwad milky white marble

Morwad milky white marble

Morwad milky white marble

09. after fitting of morwad marble, after how much time polish is require again on morwad marble?
Ans. It depends on your use. But most probably after 20 up 25 years polish is require on morwad marble.

010. what is the life of morwad marble ?
Ans:-morwad marble basically a very very god product. If you will use it once. No need to change it in your more than next five generation.

Makrana MarbleDungri MarbleKatni MarbleAlbeta MarbleKota stone
Morwad MarbleItalian marbleSawar MarbleMorwad white MarbleWhite Marble
Vietnam white marbleMajholi MarbleWhite MarbleAmbaji MarbleAgaria white Marble
Sand stoneDharmeta marbleDholpur stoneGranitesAndhi Marble
Bidasar stoneKishangarh MarbleKhatu stoneGreen Marblekadappa stone
Morwad white marble
Morwad white marble

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *