agaria white indiaAgaria white marblealbeta marblealbeta white marblealbeto marblealbeto marble and granitealbeto marble costalbeto marble priceDharmeta marble costDharmeta marble flloringDharmeta marble indiadharmeta marble kishangarhDharmeta marble priceDharmeta marble rajasthandungri marble flloringdungri marble indiadungri marble makranadungri marble pricedungri marble rajasthanfloor marbleflooring marbleflooring marblesgreen marblegreen marble flloringgreen marble indiagreen marble rajasthangreen marble tilesimportant marbleindia white marbleIndian Egyptian Marblekatni marblekishangarh air portkishangarh marblekota stonekota stone flooringkota stone pricekota stone supplierkota stone tilesmakrana marblemakrana pure whitemakrana white marblemarblemarble and tilemarble and tilesmarble designmarble designsmarble floormarble flooringmarble floorsmarble in indiamarble indiamarble makrana dungrimarble pricemarble pricesmarble tilemarble tilesmarblesmarbles flooringmarbles for flooringmarbles for flooringmarbles in indiamorwad marble rajasthanprice of marblerajasthan marblerajnagar marblesawar marble Indiateak Italian Marbletile and marbletile marbletiles and marbletoronto marbletoronto marble costtoronto marble flloringtoronto marble indiatoronto marble India tilestoronto marble kishangarhtoronto marble pricetoronto marble rajasthanvietnam marble costvietnam marble flloringvietnam marble indiavietnam marble kishangarhvietnam marble pricevietnam marble rajasthanvietnam white marblewhite marblewhite marble in india

Morwad marble tiles

Morwad Marble tiles

These marbles inlay the floors, walls, rooms in a wonderful way. We are one of the paramount preferred morwad marble manufacturers in India. Intricate manufacturing process is considered in production of morwad marble which perfectly meets international standards. This beige morwad marble is widely demanded in offices, industries, schools, hotels, and other industries because of their riotous appearance, long lasting luster, and wear resistance. This Morwad marble is available in various sizes, designs, and patterns. We offer these morwad marbles within stipulated time period matching to the budget lines of our esteemed client’s.
if you have any question in your mind than pls ask us. we will definitely give you a batter reply .
1. what is morwad marble & how it looks ?

Ans:- morwad marble is basically a god quality of marble. it also known as milky white marble. this marble have white color and milky look. . actually morwad is the name of village. which marble produce from here. that known as morwad marble. Starting prize range of this marble quality is 10 Rs. per sq. feet up to 70 Rs. per sq. feet of morwad marble tiles. basic size available in this range are 24*9, 21*9, 18*9, 15*9. 12*9, 24*6,21*6, 18*6, 15*6, 12*6 .

2. Which sizes are available in morwad marble ?
Ans :- In morwad Marble, we can get too many sizes but the average size of marble slab is 6 Sq. feet * 5 Sq. feet. other size depends on customer requirement . manufacture can provide all on customize requirement but they should less than 10 Rs. . sq. feet * 6 sq. feet.

3. which marble flooring pattens are available in morwad marble ?
Ans :-basically morwad marble is a stone so that all marble flooring pattens can use with quality. i am showing below few photographs of marble flooring designed
morwad marble, morwad marble tiles, morwad marble slab, Morwad marble mines.

04. how morwad marble lookes and what is nagative opints of morwad marble ?
Ans. Morwad marble basically looks milky white with green shadow. But if you purchase high rang quality than green shadow will disappear. If you will purchase low rang morwad marble then you will get few quartzes in this prodect it only single negative point in it.

05. what is the prize range of morwad marble ?
Ans. Starting range of morwad marble 13 Rs. Per sq. feet to 250 per sq. feet . prize depend on morwad marble quality and it’s size also. If you will purchase a morwad marble tiles. That will cost you cheap.

06. which sizes are available in morwad marble ?
Ans. morwad marble is basically a god quality of marble. it also known as milky white marble. this marble have white color and milky look. . actually morwad is the name of village. which marble produce from here. that known as morwad marble. Starting prize range of this marble quality is 13 Rs. per sq. feet up to 250 Rs. per sq. feet of morwad marble tiles. basic size available in this range are 24*9, 21*9, 18*9, 15*9. 12*9, 24*6,21*6, 18*6, 15*6, 12*6 in tiles. Morwad marble sizes are 3*2 , 6*9, 6*7, 4*3, 4*8 sq. feet . it depends on customer requirement.

07. is figure designs are available in morwad marble ?
Ans. Yes too many designs are available in morwad marble like galicha patten in green shade and brownie shadow, purely white pattern.

morwad marble

Morwad milky white marble
Morwad white marble
Morwad white marble

Morwad milky white marble

Morwad pure white marble
Morwad white marble
Morwad white marble
Morwad milky white marble
morwad marble

09. after fitting of morwad marble, after how much time polish is require again on morwad marble?
Ans. It depends on your use. But most probably after 20 up 25 years polish is require on morwad marble.

010. what is the life of morwad marble ?
Ans:-morwad marble basically a very very god product. If you will use it once. No need to change it in your more than next five generation.

Makrana Marble Dungri Marble Katni Marble Albeta Marble Kota stone
Morwad Marble Italian marble Sawar Marble Morwad white Marble White Marble
Vietnam white marble Majholi Marble White Marble Ambaji Marble Agaria white Marble
Sand stone Dharmeta marble Dholpur stone Granites Andhi Marble
Bidasar stone Kishangarh Marble Khatu stone Green Marble kadappa stone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *