Rajasthan marble

Posted on Posted in agaria white india, Agaria white marble, albeta marble, albeta white marble, albeto marble, albeto marble and granite, albeto marble cost, albeto marble price, Dharmeta marble cost, Dharmeta marble flloring, Dharmeta marble india, dharmeta marble kishangarh, Dharmeta marble price, Dharmeta marble rajasthan, dungri marble flloring, dungri marble india, dungri marble makrana, dungri marble price, dungri marble rajasthan, floor marble, flooring marble, flooring marbles, green marble, green marble flloring, green marble india, green marble rajasthan, green marble tiles, important marble, india white marble, Indian Egyptian Marble, katni marble, kishangarh air port, kishangarh marble, kota stone, kota stone flooring, kota stone price, kota stone supplier, kota stone tiles, makrana marble, makrana pure white, makrana white marble, marble, marble and tile, marble and tiles, marble design, marble designs, marble floor, marble flooring, marble floors, marble in india, marble india, marble makrana dungri, marble price, marble prices, marble tile, marble tiles, marbles, marbles flooring, marbles for flooring, marbles for flooring, marbles in india, morwad marble rajasthan, price of marble, rajasthan marble, rajnagar marble, sawar marble India, teak Italian Marble, tile and marble, tile marble, tiles and marble, toronto marble, toronto marble cost, toronto marble flloring, toronto marble india, toronto marble India tiles, toronto marble kishangarh, toronto marble price, toronto marble rajasthan, vietnam marble cost, vietnam marble flloring, vietnam marble india, vietnam marble kishangarh, vietnam marble price, vietnam marble rajasthan, vietnam white marble, white marble, white marble in india

Rajasthan marble

India white marble

Agaria  india white marble
The Agaria Rajasthan marble that we
offer is widely appreciated for providing high luster and visual
appeal to the area.
These marbles inlay the floors, walls, rooms in a
wonderful way.  paramount preferred Agaria white
marble manufacturers in India. Intricate manufacturing process is Rajasthan marble
considered in production of Agaria Rajasthan marble which perfectly meets
international standards. This beige Agaria Rajasthan marble is widely
demanded in offices, industries, schools, hotels, and other industries
because of their riotous appearance, long lasting luster, and wear
resistance. This  Agaria Rajasthan marble is available in various sizes,
designs, and patterns. We offer these morwad marbles within stipulated
time period matching to the budget lines of our esteemed client’s.
if you have
any question in your mind than pls ask us. we will definitely give you
a batter reply .
1. what is Agaria Rajasthan marble & how it looks ?
Ans:- Agaria white marble is basically a god quality of marble. it
also known as Agaria india white marble. this marble have white color and
milky look. . actually Agaria white is the name of village. which
marble produce from here. that known as Agaria india white marble. Starting
prize range of this marble quality is 20 Rs. per sq. feet up to 80 Rs.
per sq. feet of morwad marble tiles. basic size available in this
range are 24*9, 21*9, 18*9, 15*9. 12*9, 24*6,21*6, 18*6, 15*6, 12*6 .
2. Which sizes are available in Agaria Rajasthan marble ?
Ans :- In Agaria india white marble, we can get too many sizes but the
average size of marble slab is 6 Sq. feet * 5 Sq. feet. other size
depends on customer requirement . manufacture can provide all on
customize requirement but they should less than 50Rs.up to 2000 Rs. .
sq. feet * 6 sq. feet.
3. which marble flooring pattens are available in Agaria india white marble
?
Ans :-basically Agaria Rajasthan marble is a stone so that all marble
flooring pattens can use with quality. i am showing below few
photographs of marble flooring designed
Agaria india white marble, Agaria Rajasthan marble tiles, Agaria india white marble
slab, Agaria Rajasthan marble mines

india white marblecode AG 01

agaria white marble code AG02

agaria white marble Code AG02

agaria white marble code AG03

agaria white marble code AG04

agaria white marble code AG05

agaria white marble code AG06

agaria white marble code AG07

agaria white marble Code AG08

agaria white marble code AG 09

agaria white marble code AG 21

agaria white marble code AG10

agaria white marble code AG11

agaria white marble Code AG 12

agaria marble code AG 12

agaria marble code AG 13

agaria marble code AG 14

agaria marble Code AG 14

agaria marble Code AG 15

agaria marble code AG 16

agaria marble  Code AG 17

agaria marble code AG 18

agaria Rajasthan marble

agaria Rajasthan marble

agaria Rajasthan marble

agaria Rajasthan marble

agaria Rajasthan marble

agaria Rajasthan marble

agaria Rajasthan marble

agaria Rajasthan marble

agaria Rajasthan marble

agaria Rajasthan marble

agaria Rajasthan marble

agaria  Rajasthan marble

agaria  Rajasthan marble

agaria  india  marble

agaria   Rajasthan marble

agaria  Rajasthan marble

agaria  Rajasthan marble

agaria  Rajasthan marble

agaria india white marble

agaria  Rajasthan marble

agaria  Rajasthan marble
05. how Agaria Rajasthan marble lookes and what is nagative opints of
Agaria Rajasthan marble ?
Ans. Agaria white marble basically looks milky white. If you will
purchase low rang Agaria Rajasthan marble then you will get few quartzes
in this prodect it only single negative point in it.
06. what is the prize range of Agaria Rajasthan marble ?
Ans. Starting range of Agaria Rajasthan marble 30 Rs. Per sq. feet to 2000
per sq. feet . prize depend on Agaria Rajasthan marble quality and it’s
size also. If you will purchase a Agaria Rajasthan marble tiles. That will
cost you cheap.
08. which sizes are available in Agaria Rajasthan marble ?
Ans. Agaria Rajasthan marble is basically a god quality of marble. it also
known as milky india white marble. this marble have white color and milky
look. . actually morwad is the name of village. which marble produce
from here. that known as Agaria india white marble. Starting prize range of
this marble quality is 20 Rs. per sq. feet up to 80 Rs. per sq. feet
of  Agaria Rajasthan marble tiles. basic size available in this range are
24*9, 21*9, 18*9, 15*9. 12*9, 24*6,21*6, 18*6, 15*6, 12*6 in
tiles.Agaria whitemarble sizes are 3*2 , 6*9, 6*7, 4*3, 4*8 sq. feet .
it depends on customer requirement.
09. is figure designs are available in Agaria Rajasthan marble ?
Ans. it is pure Rajasthan marble quailty. if you will use any other stone
product with makrana marble then you can creat too many designs in it.
11. after fitting of Agaria india white marble, after how much time polish
is require again on Agaria india white marble?
Ans. It depends on your use. But most probably after 20 up 25 years
polish is require on Agaria india white marble.
12. what is the life of Agaria Rajasthan marble ?
Ans:-Agaria Rajasthan marble basically a very very god product. If you
will use it once. No need to change it in your more than next five
generation.
Welcome at kishangarh marble. Main markets of Morwad  marble are Udaipur, rajsamand, Makrana, Rajsamand, Kolkatta, Hyderabad,

West bangol , madhya pradesh, Mubai etc.
Makrana india white marble
The Makrana

Rajasthan marble that we offer is widely appreciated for providing high luster and visual appeal to the area.
These india white marbles inlay the

floors, walls, rooms in a wonderful way. paramount preferred Makrana Rajasthan marble manufacturers in

India. Intricate manufacturing process is considered in production of Makrana Rajasthan marble which perfectly meets

international standards. This beige Makrana Rajasthan marble is widely demanded in offices, industries, schools, hotels,

and other industries because of their riotous appearance, long lasting luster, and wear resistance. This  Makrana india white

marble is available in various sizes, designs, and patterns. We offer these morwad india white marbles within stipulated time

period matching to the budget lines of our esteemed client’s.
if you have any question in your mind than pls ask us. we will

definitely give you a batter reply .
1. what is Makrana Rajasthan marble & how it looks ?
Ans:- Makrana  Rajasthan marble is basically a god quality of india white marble. it also known as milky white india white

marble. this Rajasthan marble have white color and milky look. . actually Makrana is the name of village. which india white

marble produce from here. that known as Makrana india white marble. Starting prize range of this Rajasthan marble quality

is 30 Rs. per sq. feet up to 100 Rs. per sq. feet of morwad Rajasthan marble tiles. basic size available in this range are

24*9, 21*9, 18*9, 15*9. 12*9, 24*6,21*6, 18*6, 15*6, 12*6 .
2. Which sizes are available in Makrana Rajasthan marble ?
Ans :- In Makrana india white marble, we can get too many sizes but the average size of Rajasthan marble slab is 6 Sq. feet

* 5 Sq. feet. other size depends on customer requirement . manufacture can provide all on customize requirement but they

should less than 50Rs.up to 2000 Rs. . sq. feet * 6 sq. feet.
3. which Rajasthan marble flooring pattens are available in Makrana Rajasthan marble ?
Ans :-basically Makrana Rajasthan marble is a stone so that all Rajasthan marble flooring pattens can use with quality. i

am showing below few photographs of Rajasthan marble flooring designed
Makrana india white marble, Makrana Rajasthan marble tiles, Makrana Rajasthan marble  slab, Makrana india white marble

mines

Ans. it is pure Rajasthan marble quailty. if you will any other stone product with makrana marble then you can creat too

many designs in it.

04. how Makrana Rajasthan marble lookes and what is nagative opints of Makrana Rajasthan marble ?
Ans. Makrana  Rajasthan marble basically looks milky white. If you will purchase low rang Makrana Rajasthan marble then

you will get few quartzes in this prodect it only single negative point in it.
05. what is the prize range of Makrana Rajasthan marble ?
Ans. Starting range of Makrana Rajasthan marble 30 Rs. Per sq. feet to 2000 per sq. feet . prize depend on Makrana india

white marble quality and it’s size also. If you will purchase a Makrana Rajasthan marble tiles. That will cost you cheap.
06. which sizes are available in Makrana Rajasthan marble ?
Ans. Makrana Rajasthan marble is basically a god quality of india white marble. it also known as milky white india white

marble. this Rajasthan marble have white color and milky look. . actually morwad is the name of village. which india white

marble produce from here. that known as Makrana india white marble. Starting prize range of this Rajasthan marble quality

is 30 Rs. per sq. feet up to 100 Rs. per sq. feet of  Makrana Rajasthan marble tiles. basic size available in this range

are 24*9, 21*9, 18*9, 15*9. 12*9, 24*6,21*6, 18*6, 15*6, 12*6 in tiles.Makrana Rajasthan marble  sizes are 3*2 , 6*9, 6*7,

4*3, 4*8 sq. feet . it depends on customer requirement.
07. is figure designs are available in Makrana Rajasthan marble ?
Ans. it is pure white Rajasthan marble quailty. if you will any other stone product with makrana Rajasthan marble then

you can creat too many designs in it.
05. after fitting of Makrana india white marble, after how much time polish is require again on Makrana india white marble?
Ans. It depends on your use. But most probably after 20 up 25 years polish is require on Makrana india white marble.
06. what is the life of Makrana Rajasthan marble ?
Ans:-Makrana Rajasthan marble basically a very very god product. If you will use it once. No need to change it in your more

than next five generation.

About Makrana
Makrana is located almost in centre of Rajasthan in Nagaur district. It is located 85 KM from Ajmer, 120 KM from Jaipur, and

200 KM from Jodhpur. Rajasthan contributes 50 per cent of total value of minor mineral production in the country and accounts

for 95 per cent of India’s total Rajasthan marble production. Rajasthan marble reserves in India are estimated to be

1,200 million tones, of which nearly 91 per cent are in the state.

Makrana is famous for the white Rajasthan marble mined from the mines around it. The world famous and one of the modern 7

wonders Taj Mahal was built from Makrana india white marble. Known for its white Rajasthan marble reserves, it is a small

town with a deposit of 56 million tonnes and 40,000 labourers working in 400 mines in the several ranges of the Aravali.

Makrana is main source of Rajasthan marble in Rajasthan. Calcitic in nature, Makrana Rajasthan marble is regarded as the

oldest in age and finest in quality. The present rate of Rajasthan marble production from Makrana is 1.20 lakh tonnes per

year with annual revenue of Rs 36 crore.

The famous Victoria Memorial of Kolkata, the world famous Taj Mahal in Agra, Raudat Tahera in Mumbai and Jain Temple of

Dilwara in South Rajasthan are built from Makrana india white marble.

About india white marbles
Rajasthan marble are not just another product procured through mining and used for building interiors and exteriors. It is

extremely beautiful, soft and cost effective than most other wall and floor coverings. It gives a very graceful, natural

finish to any building or home. Rajasthan marble is compact metamorphic rock, composed primarily of silica and alumina. It

is easy to clean, requires very little maintenance and also provides high slip resistance & is long lasting.

About Makrana india white marbles
The oldest and the best quality Rajasthan marble in the world. It needs no chemical reinforcement like Italian india white

marble, no pin holes, no colour change and loss of polish. This is practically verified by the monuments like Taj Mahal in

Agra,Victoria Memorial in Kolkata, Hazratbal in Srinagar, Jain Temples in Dilwara and numerous temples, mosques, churches and

monuments in India for over 100 years now. Thus a life of 100 years is undisputed. Most recently in 2003-04 it has been used

extensively in the Mosque in Abu Dhabi made by the prince of Abu Dhabi, which itself is a testimonial.

Makrana has various mining ranges, popularly known as Dungri, Devi, Ulodi, Saabwali, Gulabi, Kumari, Neharkhan, Matabhar,

Matabhar kumari, Chuck doongri, Chosira etc.

Doongri, devi, Saabwali, Ulodi, Chosira and Neharkhan are famous for white india white marble, whereas Ulodi is famous for

Albeto india white marble. These mines produce white-brown india white marble. Gulabi stands for pink plain and pink Adanga

Rajasthan marble whereas almost all mines produce Adanga india white marbles with brown and grey sheds.

Makrana Rajasthan marble Industries
near, bsnl office exchange,main choraha
makrana
makrana 341505
Rajasthan
India
Mobile +9192 14 555555

Mobile phone: 092 14555555
Fax:
TTY:
Email address: [email protected] white marble.com
Description:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *