Rajsamand white marble

Rajsamand white marble

India white marble

Agaria  india white marble
The Agaria Rajsamand white marble that we
offer is widely appreciated for providing high luster and visual
appeal to the area.
These marbles inlay the floors, walls, rooms in a
wonderful way. We are one of the paramount preferred Agaria white
marble manufacturers in India. Intricate manufacturing process is
considered in production of Agaria Rajsamand white marble which perfectly meets
international standards. This beige Agaria Rajsamand white marble is widely
demanded in offices, industries, schools, hotels, and other industries
because of their riotous appearance, long lasting luster, and wear
resistance. This  Agaria Rajsamand white marble is available in various sizes,
designs, and patterns. We offer these morwad marbles within stipulated
time period matching to the budget lines of our esteemed client’s.
if you have
any question in your mind than pls ask us. we will definitely give you
a batter reply .
1. what is Agaria Rajsamand white marble & how it looks ?
Ans:- Agaria white  marble is basically a god quality of marble. it
also known as Agaria india white marble. this marble have white color and
milky look. . actually Agaria white is the name of village. which
marble produce from here. that known as Agaria india white marble. Starting
prize range of this marble quality is 20 Rs. per sq. feet up to 80 Rs.
per sq. feet of morwad marble tiles. basic size available in this
range are 24*9, 21*9, 18*9, 15*9. 12*9, 24*6,21*6, 18*6, 15*6, 12*6 .
2. Which sizes are available in Agaria Rajsamand white marble ?
Ans :- In Agaria india white marble, we can get too many sizes but the
average size of marble slab is 6 Sq. feet * 5 Sq. feet. other size
depends on customer requirement . manufacture can provide all on
customize requirement but they should less than 50Rs.up to 2000 Rs. .
sq. feet * 6 sq. feet.
3. which marble flooring pattens are available in Agaria india white marble
?
Ans :-basically Agaria Rajsamand white marble is a stone so that all marble
flooring pattens can use with quality. i am showing below few
photographs of marble flooring designed
Agaria india white marble, Agaria Rajsamand white marble tiles, Agaria india white marble
slab, Agaria Rajsamand white marble mines

india white marble

 

agaria  Rajsamand white marble
05. how Agaria Rajsamand white marble lookes and what is nagative opints of
Agaria Rajsamand white marble ?
Ans. Agaria white  marble basically looks milky white. If you will
purchase low rang Agaria Rajsamand white marble then you will get few quartzes
in this prodect it only single negative point in it.
06. what is the prize range of Agaria Rajsamand white marble ?
Ans. Starting range of Agaria Rajsamand white marble 30 Rs. Per sq. feet to 2000
per sq. feet . prize depend on Agaria Rajsamand white marble quality and it’s
size also. If you will purchase a Agaria Rajsamand white marble tiles. That will
cost you cheap.
08. which sizes are available in Agaria Rajsamand white marble ?
Ans. Agaria Rajsamand white marble is basically a god quality of marble. it also
known as milky india white marble. this marble have white color and milky
look. . actually morwad is the name of village. which marble produce
from here. that known as Agaria india white marble. Starting prize range of
this marble quality is 20 Rs. per sq. feet up to 80 Rs. per sq. feet
of  Agaria Rajsamand white marble tiles. basic size available in this range are
24*9, 21*9, 18*9, 15*9. 12*9, 24*6,21*6, 18*6, 15*6, 12*6 in
tiles.Agaria whitemarble sizes are 3*2 , 6*9, 6*7, 4*3, 4*8 sq. feet .
it depends on customer requirement.
09. is figure designs are available in Agaria Rajsamand white marble ?
Ans. it is pure Rajsamand white marble quailty. if you will use any other stone
product with makrana marble then you can creat too many designs in it.
11. after fitting of Agaria india white marble, after how much time polish
is require again on Agaria india white marble?
Ans. It depends on your use. But most probably after 20 up 25 years
polish is require on Agaria india white marble.
12. what is the life of Agaria Rajsamand white marble ?
Ans:-Agaria Rajsamand white marble basically a very very god product. If you
will use it once. No need to change it in your more than next five
generation.
Welcome at kishangarh marble. Main markets of Morwad  marble are Udaipur, rajsamand, Makrana, Rajsamand, Kolkatta, Hyderabad,

West bangol , madhya pradesh, Mubai etc.
Makrana india white marble
The Makrana

Rajsamand white marble that we offer is widely appreciated for providing high luster and visual appeal to the area.
These india white marbles inlay the

floors, walls, rooms in a wonderful way.the paramount preferred Makrana Rajsamand white marble manufacturers in

India. Intricate manufacturing process is considered in production of Makrana Rajsamand white marble which perfectly meets

international standards. This beige Makrana Rajsamand white marble is widely demanded in offices, industries, schools, hotels,

and other industries because of their riotous appearance, long lasting luster, and wear resistance. This  Makrana india white

marble is available in various sizes, designs, and patterns. We offer these morwad india white marbles within stipulated time

period matching to the budget lines of our esteemed client’s.
if you have any question in your mind than pls ask us. we will

definitely give you a batter reply .
1. what is Makrana Rajsamand white marble & how it looks ?
Ans:- Makrana  Rajsamand white marble is basically a god quality of india white marble. it also known as milky white india white

marble. this Rajsamand white marble have white color and milky look. . actually Makrana is the name of village. which india white

marble produce from here. that known as Makrana india white marble. Starting prize range of this Rajsamand white marble quality

is 30 Rs. per sq. feet up to 100 Rs. per sq. feet of morwad Rajsamand white marble tiles. basic size available in this range are

24*9, 21*9, 18*9, 15*9. 12*9, 24*6,21*6, 18*6, 15*6, 12*6 .
2. Which sizes are available in Makrana Rajsamand white marble ?
Ans :- In Makrana india white marble, we can get too many sizes but the average size of Rajsamand white marble slab is 6 Sq. feet

* 5 Sq. feet. other size depends on customer requirement . manufacture can provide all on customize requirement but they

should less than 50Rs.up to 2000 Rs. . sq. feet * 6 sq. feet.
3. which Rajsamand white marble flooring pattens are available in Makrana Rajsamand white marble ?
Ans :-basically Makrana Rajsamand white marble is a stone so that all Rajsamand white marble flooring pattens can use with quality. i

am showing below few photographs of Rajsamand white marble flooring designed
Makrana india white marble, Makrana Rajsamand white marble tiles, MakranaRajsamand white marble slab, Makrana india white marble

mines

Ans. it is pure Rajsamand white marble quailty. if you will any other stone product with makrana marble then you can creat too

many designs in it.

makrana kumari

makrana kumari 7 RS. up to 11 Rs.

Indian-Work-on-Makrana-Marble

makrana marble flor Rajsamand white marble

Makrana-marble-Floor Rajsamand white marble

Makrana-Marble-Flooring Rajsamand white marble

makrana-marble-natural Rajsamand white marble

makrana white-marble Rajsamand white marble

Makrana pure white marble  Rajsamand white marble

Makrana pure white marble Rajsamand white marble

Makrana pure white marble  Rajsamand white marble

Makrana pure white marble  Rajsamand white marble

Makrana pure white marble Rajsamand white marble

Makrana pure white marble Rajsamand white marble

Makrana pure white marble Rajsamand white marble

Makrana pure white marble Rajsamand white marble

Makrana pure white marble  Rajsamand white marble

Makrana pure white marble Rajsamand white marble
04. how Makrana Rajsamand white marble lookes and what is nagative opints of Makrana Rajsamand white marble ?
Ans. Makrana  Rajsamand white marble basically looks milky white. If you will purchase low rang Makrana Rajsamand white marble then

you will get few quartzes in this prodect it only single negative point in it.
05. what is the prize range of Makrana Rajsamand white marble ?
Ans. Starting range of Makrana Rajsamand white marble 30 Rs. Per sq. feet to 2000 per sq. feet . prize depend on Makrana india

white marble quality and it’s size also. If you will purchase a Makrana Rajsamand white marble tiles. That will cost you cheap.
06. which sizes are available in Makrana Rajsamand white marble ?
Ans. Makrana Rajsamand white marble is basically a god quality of india white marble. it also known as milky white india white

marble. this Rajsamand white marble have white color and milky look. . actually morwad is the name of village. which india white

marble produce from here. that known as Makrana india white marble. Starting prize range of this Rajsamand white marble quality

is 30 Rs. per sq. feet up to 100 Rs. per sq. feet of  Makrana Rajsamand white marble tiles. basic size available in this range

are 24*9, 21*9, 18*9, 15*9. 12*9, 24*6,21*6, 18*6, 15*6, 12*6 in tiles.MakranaRajsamand white marble sizes are 3*2 , 6*9, 6*7,

4*3, 4*8 sq. feet . it depends on customer requirement.
07. is figure designs are available in Makrana Rajsamand white marble ?
Ans. it is pure white Rajsamand white marble quailty. if you will any other stone product with makrana Rajsamand white marble then

you can creat too many designs in it.
05. after fitting of Makrana india white marble, after how much time polish is require again on Makrana india white marble?
Ans. It depends on your use. But most probably after 20 up 25 years polish is require on Makrana india white marble.
06. what is the life of Makrana Rajsamand white marble ?
Ans:-Makrana Rajsamand white marble basically a very very god product. If you will use it once. No need to change it in your more

than next five generation.

About Makrana
Makrana is located almost in centre of Rajasthan in Nagaur district. It is located 85 KM from Ajmer, 120 KM from Jaipur, and

200 KM from Jodhpur. Rajasthan contributes 50 per cent of total value of minor mineral production in the country and accounts

for 95 per cent of India’s total Rajsamand white marble production. Rajsamand white marble reserves in India are estimated to be

1,200 million tones, of which nearly 91 per cent are in the state.

Makrana is famous for the white Rajsamand white marble mined from the mines around it. The world famous and one of the modern 7

wonders Taj Mahal was built from Makrana india white marble. Known for its white Rajsamand white marble reserves, it is a small

town with a deposit of 56 million tonnes and 40,000 labourers working in 400 mines in the several ranges of the Aravali.

Makrana is main source of Rajsamand white marble in Rajasthan. Calcitic in nature, Makrana Rajsamand white marble is regarded as the

oldest in age and finest in quality. The present rate of Rajsamand white marble production from Makrana is 1.20 lakh tonnes per

year with annual revenue of Rs 36 crore.

The famous Victoria Memorial of Kolkata, the world famous Taj Mahal in Agra, Raudat Tahera in Mumbai and Jain Temple of

Dilwara in South Rajasthan are built from Makrana india white marble.

About india white marbles
Rajsamand white marble are not just another product procured through mining and used for building interiors and exteriors. It is

extremely beautiful, soft and cost effective than most other wall and floor coverings. It gives a very graceful, natural

finish to any building or home. Rajsamand white marble is compact metamorphic rock, composed primarily of silica and alumina. It

is easy to clean, requires very little maintenance and also provides high slip resistance & is long lasting.

About Makrana india white marbles
The oldest and the best quality Rajsamand white marble in the world. It needs no chemical reinforcement like Italian india white

marble, no pin holes, no colour change and loss of polish. This is practically verified by the monuments like Taj Mahal in

Agra,Victoria Memorial in Kolkata, Hazratbal in Srinagar, Jain Temples in Dilwara and numerous temples, mosques, churches and

monuments in India for over 100 years now. Thus a life of 100 years is undisputed. Most recently in 2003-04 it has been used

extensively in the Mosque in Abu Dhabi made by the prince of Abu Dhabi, which itself is a testimonial.

Makrana has various mining ranges, popularly known as Dungri, Devi, Ulodi, Saabwali, Gulabi, Kumari, Neharkhan, Matabhar,

Matabhar kumari, Chuck doongri, Chosira etc.

Doongri, devi, Saabwali, Ulodi, Chosira and Neharkhan are famous for white india white marble, whereas Ulodi is famous for

Albeto india white marble. These mines produce white-brown india white marble. Gulabi stands for pink plain and pink Adanga

Rajsamand white marble whereas almost all mines produce Adanga india white marbles with brown and grey sheds.

Makrana Rajsamand white marble Industries
near, bsnl office exchange,main choraha
makrana
makrana 341505
Rajasthan
India
Mobile +9192 14 555555

Mobile phone: 092 14555555
Fax:
TTY:
Email address: info@kishangarhindia white marble.com
Description:

we are the seller and exporter of makrana india white marble, sangemarmar, Rajsamand white marble slab, Rajsamand white marble tiles,

handicrafts products all related products from makrana Rajsamand white marble . we are always ready to give you our best .
Areas served:
Payment types: Bank Wire, Traveler’s Check, Invoice, American Express, Cash, MasterCard, Visa, Other
Hours:

Monday: 9:00 am – 5:00 pm
Tuesday: 9:00 am – 5:00 pm
Wednesday: 9:00 am – 5:00 pm
Thursday: 9:00 am – 5:00 pm
Friday: 9:00 am – 5:00 pm
Saturday: Closed
Sunday: Closed

Categories: Rajsamand white marble Supplier
makrana india white marble
makrana handicrafts
sangemarmar stone
Rajsamand white marble murtis and temple

Photos:   )