white marble

Posted on Posted in agaria white india, Agaria white marble, albeta marble, albeta white marble, albeto marble, albeto marble and granite, albeto marble cost, albeto marble price, Dharmeta marble cost, Dharmeta marble flloring, Dharmeta marble india, dharmeta marble kishangarh, Dharmeta marble price, Dharmeta marble rajasthan, dungri marble flloring, dungri marble india, dungri marble makrana, dungri marble price, dungri marble rajasthan, floor marble, flooring marble, flooring marbles, green marble, green marble flloring, green marble india, green marble rajasthan, green marble tiles, important marble, india white marble, Indian Egyptian Marble, katni marble, kishangarh air port, kishangarh marble, kota stone, kota stone flooring, kota stone price, kota stone supplier, kota stone tiles, makrana marble, makrana pure white, makrana white marble, marble, marble and tile, marble and tiles, marble design, marble designs, marble floor, marble flooring, marble floors, marble in india, marble india, marble makrana dungri, marble price, marble prices, marble tile, marble tiles, marbles, marbles flooring, marbles for flooring, marbles for flooring, marbles in india, morwad marble rajasthan, price of marble, rajasthan marble, rajnagar marble, sawar marble India, teak Italian Marble, tile and marble, tile marble, tiles and marble, toronto marble, toronto marble cost, toronto marble flloring, toronto marble india, toronto marble India tiles, toronto marble kishangarh, toronto marble price, toronto marble rajasthan, vietnam marble cost, vietnam marble flloring, vietnam marble india, vietnam marble kishangarh, vietnam marble price, vietnam marble rajasthan, vietnam white marble, white marble, white marble in india

White Marble

The Agaria white Marble that we
offer is widely appreciated for providing high luster and visual
appeal to the area.
These marbles inlay the floors, walls, rooms in a
wonderful way. This beige Agaria white marble is widely
demanded in offices, industries, schools, hotels, and other industries
because of their riotous appearance, long lasting luster, and wear
resistance. This  Agaria white marble is available in various sizes,
designs, and patterns. We offer these morwad marbles within stipulated
time period matching to the budget lines of our esteemed client’s.
if you have any question in your mind than pls ask us. we will definitely give you
a batter reply .
1. what is Agaria white marble & how it looks ?
Ans:- Agaria white  marble is basically a god quality of marble. it
also known as Agaria white marble. this marble have white color and
milky look. . actually Agaria white is the name of village. which
marble produce from here. that known as Agaria white marble. Starting
prize range of this marble quality is 20 Rs. per sq. feet up to 80 Rs.
per sq. feet of morwad marble tiles. basic size available in this
range are 24*9, 21*9, 18*9, 15*9. 12*9, 24*6,21*6, 18*6, 15*6, 12*6 .
2. Which sizes are available in Agaria white marble ?
Ans :- In Agaria white Marble, we can get too many sizes but the
average size of marble slab is 6 Sq. feet * 5 Sq. feet. other size
depends on customer requirement .
customize requirement but they should less than 50Rs.up to 2000 Rs. .
sq. feet * 6 sq. feet.
3. which marble flooring pattens are available in Agaria white marble
?
Ans :-basically Agaria white marble is a stone so that all marble
flooring pattens can use with quality. i am showing below few
photographs of marble flooring designed

05. how Agaria white marble lookes and what is nagative opints of
Agaria white marble ?
Ans. Agaria white  marble basically looks milky white. If you will
purchase low rang Agaria white marble then you will get few quartzes
in this prodect it only single negative point in it.
06. what is the prize range of Agaria white marble ?
Ans. Starting range of Agaria white marble 30 Rs. Per sq. feet to 2000
per sq. feet . prize depend on Agaria white marble quality and it’s
size also. If you will purchase a Agaria white marble tiles. That will
cost you cheap.
08. which sizes are available in Agaria white marble ?
Ans. Agaria white marble is basically a god quality of marble. it also
known as milky white marble. this marble have white color and milky
look. . actually morwad is the name of village. which marble produce
from here. that known as Agaria white marble. Starting prize range of
this marble quality is 20 Rs. per sq. feet up to 80 Rs. per sq. feet
of  Agaria white marble tiles. basic size available in this range are
24*9, 21*9, 18*9, 15*9. 12*9, 24*6,21*6, 18*6, 15*6, 12*6 in
tiles.Agaria whitemarble sizes are 3*2 , 6*9, 6*7, 4*3, 4*8 sq. feet .
it depends on customer requirement.
09. is figure designs are available in Agaria white marble ?
Ans. it is pure white marble quailty. if you will use any other stone
product with makrana marble then you can creat too many designs in it.
11. after fitting of Agaria white marble, after how much time polish
is require again on Agaria white marble?
Ans. It depends on your use. But most probably after 20 up 25 years
polish is require on Agaria white marble.
12. what is the life of Agaria white marble ?
Ans:-Agaria white marble basically a very very god product. If you
will use it once. No need to change it in your more than next five
generation.
Welcome at kishangarh marble. Main markets of Morwad  marble are Udaipur, rajsamand, Makrana, Rajsamand, Kolkatta, Hyderabad, West bangol , madhya pradesh, Mubai etc.

Makrana White marble

The Makrana White marble that we offer is widely appreciated for providing high luster and visual appeal to the area.
These white marbles inlay the floors, walls, rooms in a wonderful way. The paramount preferred Makrana white marble manufacturers in India. This beige Makrana white marble is widely demanded in offices, industries, schools, hotels, and other industries because of their riotous appearance, long lasting luster, and wear resistance. This  Makrana white marble is available in various sizes, designs, and patterns. We offer these morwad white marbles within stipulated time period matching to the budget lines of our esteemed client’s.
Makrana white marble. if you have any question in your mind than pls ask us. we will definitely give you a batter reply .
1. what is Makrana white marble & how it looks ?
Ans:- Makrana  white marble is basically a god quality of white marble. it also known as milky white white marble. this white marble have white color and milky look. . actually Makrana is the name of village. which white marble produce from here. that known as Makrana white marble. Starting prize range of this white marble quality is 30 Rs. per sq. feet up to 100 Rs. per sq. feet of morwad white marble tiles. basic size available in this range are 24*9, 21*9, 18*9, 15*9. 12*9, 24*6,21*6, 18*6, 15*6, 12*6 .
2. Which sizes are available in Makrana white marble ?
Ans :- In Makrana White marble, we can get too many sizes but the average size of white marble slab is 6 Sq. feet * 5 Sq. feet. other size depends on customer requirement . manufacture can provide all on customize requirement but they should less than 50Rs.up to 2000 Rs. . sq. feet * 6 sq. feet.
3. which white marble flooring pattens are available in Makrana white marble ?
Ans :-basically Makrana white marble is a stone so that all white marble flooring pattens can use with quality. i am showing below few photographs of white marble flooring designed
Makrana white marble, Makrana white marble tiles, Makranawhite marble slab, Makrana white marble mines

Ans. it is pure white marble quailty. if you will any other stone product with makrana marble then you can creat too many designs in it.

 

04. how Makrana white marble lookes and what is nagative opints of Makrana white marble ?
Ans. Makrana  white marble basically looks milky white. If you will purchase low rang Makrana white marble then you will get few quartzes in this prodect it only single negative point in it.
05. what is the prize range of Makrana white marble ?
Ans. Starting range of Makrana white marble 30 Rs. Per sq. feet to 2000 per sq. feet . prize depend on Makrana white marble quality and it’s size also. If you will purchase a Makrana white marble tiles. That will cost you cheap.
06. which sizes are available in Makrana white marble ?
Ans. Makrana white marble is basically a god quality of white marble. it also known as milky white white marble. this white marble have white color and milky look. . actually morwad is the name of village. which white marble produce from here. that known as Makrana white marble. Starting prize range of this white marble quality is 30 Rs. per sq. feet up to 100 Rs. per sq. feet of  Makrana white marble tiles. basic size available in this range are 24*9, 21*9, 18*9, 15*9. 12*9, 24*6,21*6, 18*6, 15*6, 12*6 in tiles.Makranawhite marble sizes are 3*2 , 6*9, 6*7, 4*3, 4*8 sq. feet . it depends on customer requirement.
07. is figure designs are available in Makrana white marble ?
Ans. it is pure white white marble quailty. if you will any other stone product with makrana white marble then you can creat too many designs in it.
05. after fitting of Makrana white marble, after how much time polish is require again on Makrana white marble?
Ans. It depends on your use. But most probably after 20 up 25 years polish is require on Makrana white marble.
06. what is the life of Makrana white marble ?
Ans:-Makrana white marble basically a very very god product. If you will use it once. No need to change it in your more than next five generation.

About Makrana
Makrana is located almost in centre of Rajasthan in Nagaur district. It is located 85 KM from Ajmer, 120 KM from Jaipur, and 200 KM from Jodhpur. Rajasthan contributes 50 per cent of total value of minor mineral production in the country and accounts for 95 per cent of India’s total white marble production. White marble reserves in India are estimated to be 1,200 million tones, of which nearly 91 per cent are in the state.

Makrana is famous for the white white marble mined from the mines around it. The world famous and one of the modern  Taj Mahal was built from Makrana white marble. Known for its white white marble reserves, it is a small town with a deposit of 56 million tonnes and 40,000 labourers working in 400 mines in the several ranges of the Aravali. Makrana is main source of white marble in Rajasthan. Calcitic in nature, Makrana White marble is regarded as the oldest in age and finest in quality. The present rate of white marble production from Makrana is 1.20 lakh tonnes per year with annual revenue of Rs 36 crore.

The famous Victoria Memorial of Kolkata, the world famous Taj Mahal in Agra, Raudat Tahera in Mumbai and Jain Temple of Dilwara in South Rajasthan are built from Makrana White marble.

About White marbles
White marble are not just another product procured through mining and used for building interiors and exteriors. It is extremely beautiful, soft and cost effective than most other wall and floor coverings. It gives a very graceful, natural finish to any building or home. White marble is compact metamorphic rock, composed primarily of silica and alumina. It is easy to clean, requires very little maintenance and also provides high slip resistance & is long lasting.

About Makrana White marbles
The oldest and the best quality white marble in the world. It needs no chemical reinforcement like Italian white marble, no pin holes, no colour change and loss of polish. This is practically verified by the monuments like Taj Mahal in Agra,Victoria Memorial in Kolkata, Hazratbal in Srinagar, Jain Temples in Dilwara and numerous temples, mosques, churches and monuments in India for over 100 years now. Thus a life of 100 years is undisputed. Most recently in 2003-04 it has been used extensively in the Mosque in Abu Dhabi made by the prince of Abu Dhabi, which itself is a testimonial.

Makrana has various mining ranges, popularly known as Dungri, Devi, Ulodi, Saabwali, Gulabi, Kumari, Neharkhan, Matabhar, Matabhar kumari, Chuck doongri, Chosira etc.

Doongri, devi, Saabwali, Ulodi, Chosira and Neharkhan are famous for white white marble, whereas Ulodi is famous for Albeto White marble. These mines produce white-brown white marble. Gulabi stands for pink plain and pink Adanga white marble whereas almost all mines produce Adanga white marbles with brown and grey sheds.

Makrana White marble Industries
near, bsnl office exchange,main choraha
makrana
makrana 341505
Rajasthan
India
Mobile +9192 14 555555

Mobile phone: 092 14555555
Fax:
TTY:
Email address: [email protected] marble.com
Description:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *